Bucak’ta Millet Ormanı açıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.05.2024 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2024 - 09:41
 

Bucak’ta Millet Ormanı açıldı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan Millet Ormanı tamamlanarak hizmete açıldı.
70 Evler Mahallesinde, Kent Ormanı kenarında yapımına geçen yıl başlanılan 200 dönüm saha üzerinde, ateşli ve ateşsiz piknik alanları, dinlenme yerleri, spor alanları, çocuk parkları, kondisyon aletleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, gibi çok sayıda etkinliğin yapılabileceği Millet Ormanı bu günden itibaren hizmete açıldı. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ve Bucak Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Millet Ormanı ilçe halkının göz de yerlerinden birisi olması bekleniyor. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri yeni açılan Millet Ormanında yangın sezonunda başlaması ile birlikte vatandaşların daha dikkatli olmalarını isterken, ateşli piknik alanı dışında ateş yakılmaması, kullanım sonrası çöplerin konteynırlara konulması, kül kazanlarının dökülmemesi, ahşap bank ve yeşil çimlerin tahrip edilmemesi, çeşmelerin açık bırakılmaması gibi konularda vatandaşları uyardı.       
BURDUR’ un Bucak ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan Millet Ormanı tamamlanarak hizmete açıldı.

70 Evler Mahallesinde, Kent Ormanı kenarında yapımına geçen yıl başlanılan 200 dönüm saha üzerinde, ateşli ve ateşsiz piknik alanları, dinlenme yerleri, spor alanları, çocuk parkları, kondisyon aletleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, gibi çok sayıda etkinliğin yapılabileceği Millet Ormanı bu günden itibaren hizmete açıldı.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ve Bucak Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Millet Ormanı ilçe halkının göz de yerlerinden birisi olması bekleniyor.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri yeni açılan Millet Ormanında yangın sezonunda başlaması ile birlikte vatandaşların daha dikkatli olmalarını isterken, ateşli piknik alanı dışında ateş yakılmaması, kullanım sonrası çöplerin konteynırlara konulması, kül kazanlarının dökülmemesi, ahşap bank ve yeşil çimlerin tahrip edilmemesi, çeşmelerin açık bırakılmaması gibi konularda vatandaşları uyardı.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.