BUCAK’TA VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI3 YARALI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.08.2024 - 20:35, Güncelleme: 25.08.2024 - 22:46
 

BUCAK’TA VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI3 YARALI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kestel yolunda virajı alamayan otomobil takla tıp ters döndü kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza 19:00 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Kestel Köyü yolu Aladağ burnu mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kestel’den Bucak’a gelen Mehmet K. İdaresindeki 15 ADA 504 plakalı otomobil, sürücünün virajda yağış nedeniyle zeminin ıslak ve kayganlaşmasının etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu taklalar atarak ters döndü. Kazada isimleri belirlenemeyen iki bayan kaza esnasında otomobil taklalar atması sonucu yola fırlayarak yaralandı. Kazada otomobilde sıkışan bir kişi ise Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet K ise yara almadan kurtuldu. Yaralılara sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk tedaviden sonra ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi götürüldü. Kazada yaralanan 3 kadının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle Kestel Bucak yolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken yaralılar hastaneye sevk edildikten sonra yol trafiğe açıldı.       
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kestel yolunda virajı alamayan otomobil takla tıp ters döndü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza 19:00 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Kestel Köyü yolu Aladağ burnu mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kestel’den Bucak’a gelen Mehmet K. İdaresindeki 15 ADA 504 plakalı otomobil, sürücünün virajda yağış nedeniyle zeminin ıslak ve kayganlaşmasının etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu taklalar atarak ters döndü. Kazada isimleri belirlenemeyen iki bayan kaza esnasında otomobil taklalar atması sonucu yola fırlayarak yaralandı. Kazada otomobilde sıkışan bir kişi ise Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet K ise yara almadan kurtuldu. Yaralılara sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk tedaviden sonra ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi götürüldü.

Kazada yaralanan 3 kadının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle Kestel Bucak yolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken yaralılar hastaneye sevk edildikten sonra yol trafiğe açıldı.   

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.