BUCAK’TA ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİ KEŞKEK DAĞITTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.08.2024 - 13:17, Güncelleme: 28.08.2024 - 14:50
 

BUCAK’TA ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİ KEŞKEK DAĞITTI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma derneği vatandaşlara keşkek dağıttı
Kaymakamlık Parkındaki etkinliğe Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktür, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Alperen Çatlı, bazı resmi dairelerin amir ve müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Göktur ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Alperen Çatlı ve dernek başkanı Mehmet Öztop vatandaşlara tereyağlı keşkek ikram ettiler. Kaymakam Bayram Gale “Özellikle Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin böyle bir etkinlik yapması güzel bir şey. Engellilerimizin farkındalığını hiçbir zaman unutmamak gerekiyor” dedi. Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Öztop ise “Derneğimiz kanalı ile tüm engelli vatandaşlarımızın farkındalığını fark ettirmek, ve engelli engelsiz vefat eden tüm vatandaşlarımız için yardımseverlerimizin katkıları ile vatandaşlara keşkek ikramında bulunduk” dedi. Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Kaymakamlık Parkında 12:00 ile 14:00 saatleri arasında yaklaşık bin kişiye keşkek ikramında bulunuldu.      
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma derneği vatandaşlara keşkek dağıttı

Kaymakamlık Parkındaki etkinliğe Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktür, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Alperen Çatlı, bazı resmi dairelerin amir ve müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Göktur ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Alperen Çatlı ve dernek başkanı Mehmet Öztop vatandaşlara tereyağlı keşkek ikram ettiler. Kaymakam Bayram Gale “Özellikle Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin böyle bir etkinlik yapması güzel bir şey. Engellilerimizin farkındalığını hiçbir zaman unutmamak gerekiyor” dedi. Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Öztop ise “Derneğimiz kanalı ile tüm engelli vatandaşlarımızın farkındalığını fark ettirmek, ve engelli engelsiz vefat eden tüm vatandaşlarımız için yardımseverlerimizin katkıları ile vatandaşlara keşkek ikramında bulunduk” dedi.

Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Kaymakamlık Parkında 12:00 ile 14:00 saatleri arasında yaklaşık bin kişiye keşkek ikramında bulunuldu.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.