BUCAK'TA ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.08.2024 - 12:12, Güncelleme: 30.08.2024 - 12:12
 

BUCAK'TA ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Burdur’un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıl dönümü kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma programına Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, resmi dairelerin müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar Kaymakam Bayram Gale, Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun Taş ve  Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Askerlik Şubesi  görevli Asb.Kd.Çvş Yüksel Tığcıoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Cumhuriyet meydanındaki programdan sonra Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun Taş ve Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler.
Burdur’un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıl dönümü kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma programına Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, resmi dairelerin müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar Kaymakam Bayram Gale, Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun Taş ve  Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Askerlik Şubesi  görevli Asb.Kd.Çvş Yüksel Tığcıoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Cumhuriyet meydanındaki programdan sonra Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun Taş ve Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.