ANTALYA BURDUR KARAYOLUNDA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 6 YARALI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.08.2024 - 01:30, Güncelleme: 26.08.2024 - 08:57
 

ANTALYA BURDUR KARAYOLUNDA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 6 YARALI

ANTALYA - Burdur karayolunda yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki otomobilin çarpışması soncu 6kişi yaralandı.
Kaza, saat 23:00 sıralarında Burdur-Antalya Karayolu Dağbeli ile Boğazköy yakınlarında meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine polis, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Antalya’dan Burdur yönüne giden S.A idaresindeki 15 ACR 65 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 26 AJN 246 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 15 ACR 65 plakalı araç sürücüsü S. A., aynı araçta bulunan H. A. ve S. A. ile 26 AJN 246 plakalı otomobilde bulunan S T., A. K. ve Y. T. Yaralandı. Yol çalışması nedeniyle tek şerit üzerinden sağlanan ulaşım kaza nedeniyle yol trafiğe yarım saatin üzerinde kapandı. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesi ile yol tekrar trafiğe açıldı. Kazada yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra ambulanslar ile Bucak Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.  
ANTALYA - Burdur karayolunda yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki otomobilin çarpışması soncu 6kişi yaralandı.

Kaza, saat 23:00 sıralarında Burdur-Antalya Karayolu Dağbeli ile Boğazköy yakınlarında meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine polis, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Antalya’dan Burdur yönüne giden S.A idaresindeki 15 ACR 65 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 26 AJN 246 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 15 ACR 65 plakalı araç sürücüsü S. A., aynı araçta bulunan H. A. ve S. A. ile 26 AJN 246 plakalı otomobilde bulunan S T., A. K. ve Y. T. Yaralandı. Yol çalışması nedeniyle tek şerit üzerinden sağlanan ulaşım kaza nedeniyle yol trafiğe yarım saatin üzerinde kapandı. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesi ile yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazada yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra ambulanslar ile Bucak Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.