BAŞKAN MEÇİKOĞLU, OSBÜK TOPLANTISINDA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.06.2024 - 16:53, Güncelleme: 26.06.2024 - 16:53
 

BAŞKAN MEÇİKOĞLU, OSBÜK TOPLANTISINDA

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu OSBÜK toplantısında Bucak'ın ekonomik işbirliği konularını değerlendirdi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı- Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşları (OSBÜK) delegesi Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili - OSBÜK delegesi Yusuf Keyik , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 1. OSB Burdur OSB OSBÜK delegesi Hasan Ali Daldal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın teşrifleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleşen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulunun (OSBÜK) 22. Olağan Genel Kurulu'na katılarak OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’ye başarı dileklerini iletti. Genel Kurulu öncesi ve Genel Kurulda, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin ve OSBÜK Delegeleri ile bir araya gelen Başkan Meçikoğlu, Bucak ve Bölge’nin ekonomik iş birliği konularını değerlendirme imkânı buldu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu OSBÜK toplantısında Bucak'ın ekonomik işbirliği konularını değerlendirdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı- Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşları (OSBÜK) delegesi Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili - OSBÜK delegesi Yusuf Keyik , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 1. OSB Burdur OSB OSBÜK delegesi Hasan Ali Daldal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın teşrifleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleşen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulunun (OSBÜK) 22. Olağan Genel Kurulu'na katılarak OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’ye başarı dileklerini iletti.

Genel Kurulu öncesi ve Genel Kurulda, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin ve OSBÜK Delegeleri ile bir araya gelen Başkan Meçikoğlu, Bucak ve Bölge’nin ekonomik iş birliği konularını değerlendirme imkânı buldu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.