Burdur Kent Konseyi'nde seçim

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.06.2024 - 15:08, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:08
 

Burdur Kent Konseyi'nde seçim

BURDUR Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın yeniden seçildi.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Amfi Bölümü'nde yapılan Burdur Kent Konseyi kongresinde mevcut Başkan Orhan Akın ile Tekin Akça yarıştı. Kongreye Vali Yardımcısı Yasin Özcan, belediye başkan yardımcıları Ali Say ve Mustafa Bozkurt ile Kent Konseyi üyeleri katıldı. Kongrede konuşan Orhan Akın, Kent Konseyi'nde gönüllüğün esas olduğunu söyledi. Akın, "Kent Konseyi siyasi arenada birilerinin birileriyle kapışacağı yer değil. Burdur'u seviyoruz. Burdur'u seviyorsak, Burdur'a hepimiz sahip çıkacağız. Uyuyan güzel Burdur'u hep beraber uyandırma zamanı gelmiştir. Burdur ile ilgili yapılacak her faaliyetin içerisinde olacağız" dedi. 126 delegenin oy kullandığı kongrede Orhan Akın 75 oy alarak yeniden seçilirken, Tekin Akça ise 46 oyda kaldı. Orhan Akın'ın listesi Ali Say, Şükrü Şener, Erkan Putgül, Ayhan Mete, Mustafa Aktaş, Mustafa Lamba, Asım Gümüş, Özcan Yıldırım, Himmet Büke, Sergül Canıgür'den oluştu. (DHA)
BURDUR Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın yeniden seçildi.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Amfi Bölümü'nde yapılan Burdur Kent Konseyi kongresinde mevcut Başkan Orhan Akın ile Tekin Akça yarıştı. Kongreye Vali Yardımcısı Yasin Özcan, belediye başkan yardımcıları Ali Say ve Mustafa Bozkurt ile Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Kongrede konuşan Orhan Akın, Kent Konseyi'nde gönüllüğün esas olduğunu söyledi. Akın, "Kent Konseyi siyasi arenada birilerinin birileriyle kapışacağı yer değil. Burdur'u seviyoruz. Burdur'u seviyorsak, Burdur'a hepimiz sahip çıkacağız. Uyuyan güzel Burdur'u hep beraber uyandırma zamanı gelmiştir. Burdur ile ilgili yapılacak her faaliyetin içerisinde olacağız" dedi.

126 delegenin oy kullandığı kongrede Orhan Akın 75 oy alarak yeniden seçilirken, Tekin Akça ise 46 oyda kaldı. Orhan Akın'ın listesi Ali Say, Şükrü Şener, Erkan Putgül, Ayhan Mete, Mustafa Aktaş, Mustafa Lamba, Asım Gümüş, Özcan Yıldırım, Himmet Büke, Sergül Canıgür'den oluştu. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.