VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA BURDUR’UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.06.2024 - 14:17, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:17
 

VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA BURDUR’UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, Burdur Şehir merkezinde karşılaşılan trafik sorunları, mevcut durum, tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerinin ayrıntılı olarak görüşüldüğü "trafik gündemli" toplantı yapıldı.
Toplantıda mahalli ihtiyaç ve şartlara göre İlimizde trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınması gereken tedbirler ve yapılması planlanan düzenlemeler kapsamlı şekilde ele alındı. İlimizde trafiğin düzenli bir şekilde akımını sağlamak amacıyla, özellikle ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklar üzerinde gün içerisinde seyreden araç ve yaya trafiği yoğunluğu, ana caddelerde uzun süreli ve ikinci sıra park sorunları, duraklama alanı ihtiyaçları, Salı Pazarı bölgesinde yaşanan trafik sorunları ve ilave sinyalizasyon çalışmaları görüşülerek, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmede bulunuldu. Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt, emniyet birim müdürleri katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, Burdur Şehir merkezinde karşılaşılan trafik sorunları, mevcut durum, tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerinin ayrıntılı olarak görüşüldüğü "trafik gündemli" toplantı yapıldı.

Toplantıda mahalli ihtiyaç ve şartlara göre İlimizde trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınması gereken tedbirler ve yapılması planlanan düzenlemeler kapsamlı şekilde ele alındı.

İlimizde trafiğin düzenli bir şekilde akımını sağlamak amacıyla, özellikle ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklar üzerinde gün içerisinde seyreden araç ve yaya trafiği yoğunluğu, ana caddelerde uzun süreli ve ikinci sıra park sorunları, duraklama alanı ihtiyaçları, Salı Pazarı bölgesinde yaşanan trafik sorunları ve ilave sinyalizasyon çalışmaları görüşülerek, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmede bulunuldu.

Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt, emniyet birim müdürleri katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.