Güneş panelleri arazi GES'te

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.04.2024 - 11:45, Güncelleme: 26.04.2024 - 11:45
 

Güneş panelleri arazi GES'te

Güneş panelleri arazi GES'te
ANTALYA, (DHA) - CW Enerji'nin güneş panelleri, Balıkesir'de 9125,48 kWp gücündeki arazi GES'te yerini aldı. Güneş enerji santrali ile yıllık ortalama 6.101.661 kg karbon salımının önüne geçilecek ve yılda 921 ağaç kurtarılacak.Proje hakkında açıklamada bulunan CW Enerji CEO'su Volkan Yılmaz, bugüne kadar birçok alanı güneş panelleri ile donattıklarını söyledi. Otomotivden tekstile, lojistikten turizm sektörüne farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar ile anlaşma yaptıklarını belirten Yılmaz, “Güneşten elektrik üreten tesislerin sayısı her geçen gün artıyor. CW Enerji olarak, yerli ve milli ürettiğimiz güneş panellerimiz ile firmaların ihtiyacı olan elektriği üretmelerine katkıda bulunuyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde farklı firmaların çatılarını ve arazileri güneş enerji panellerimiz ile donatmaya ve daha yaşanabilir bir çevre için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Bu doğrultuda, CW Enerji güneş panellerinin Balıkesir'de 9125,48 kWp gücündeki arazi GES'te yerini aldığını ifade eden Yılmaz, “Güneş enerji santrali ile enerjinin önemli bir kısmı güneşten karşılanarak yıllık ortalama 6.101.661 kg karbon salımının önüne geçilecek ve yılda 921 ağaç kurtarılacak" diye konuştu.Bugüne kadar kurulumunu tamamladıkları güneş enerji santralleri ile binlerce ağacı kesilmekten kurtardıklarını dile getiren Yılmaz, sürekli iyileştirme ve gelişim hedefiyle çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.FOTOĞRAFLI
Güneş panelleri arazi GES'te

ANTALYA, (DHA) - CW Enerji'nin güneş panelleri, Balıkesir'de 9125,48 kWp gücündeki arazi GES'te yerini aldı. Güneş enerji santrali ile yıllık ortalama 6.101.661 kg karbon salımının önüne geçilecek ve yılda 921 ağaç kurtarılacak.

Proje hakkında açıklamada bulunan CW Enerji CEO'su Volkan Yılmaz, bugüne kadar birçok alanı güneş panelleri ile donattıklarını söyledi. Otomotivden tekstile, lojistikten turizm sektörüne farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar ile anlaşma yaptıklarını belirten Yılmaz, “Güneşten elektrik üreten tesislerin sayısı her geçen gün artıyor. CW Enerji olarak, yerli ve milli ürettiğimiz güneş panellerimiz ile firmaların ihtiyacı olan elektriği üretmelerine katkıda bulunuyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde farklı firmaların çatılarını ve arazileri güneş enerji panellerimiz ile donatmaya ve daha yaşanabilir bir çevre için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Bu doğrultuda, CW Enerji güneş panellerinin Balıkesir'de 9125,48 kWp gücündeki arazi GES'te yerini aldığını ifade eden Yılmaz, “Güneş enerji santrali ile enerjinin önemli bir kısmı güneşten karşılanarak yıllık ortalama 6.101.661 kg karbon salımının önüne geçilecek ve yılda 921 ağaç kurtarılacak" diye konuştu.

Bugüne kadar kurulumunu tamamladıkları güneş enerji santralleri ile binlerce ağacı kesilmekten kurtardıklarını dile getiren Yılmaz, sürekli iyileştirme ve gelişim hedefiyle çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.