Yeşilırmak'ta boğuldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.07.2024 - 08:16, Güncelleme: 22.07.2024 - 08:16
 

Yeşilırmak'ta boğuldu

Yeşilırmak'ta boğuldu
(Video eklendi)İbrahim UĞUR/ TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde Yeşilırmak’ta serinlemek için suya giren Sinan Öztürk (24) boğuldu.Olay bugün saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Kale köyü yakınlarında meydana geldi. Serinlemek için Yeşilırmak’a giren Sinan Öztürk bir süre sonra suda kayboldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler suda kaybolan Öztürk’ü bulmak için arama çalışması başlattı. 4 saat süren arama çalışmalarının ardından Sinan Öztürk suya girdiği noktadan yaklaşık 50 metre uzaklıkta cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Yeşilırmak'ta boğuldu

(Video eklendi)

İbrahim UĞUR/ TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde Yeşilırmak’ta serinlemek için suya giren Sinan Öztürk (24) boğuldu.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Kale köyü yakınlarında meydana geldi. Serinlemek için Yeşilırmak’a giren Sinan Öztürk bir süre sonra suda kayboldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler suda kaybolan Öztürk’ü bulmak için arama çalışması başlattı. 4 saat süren arama çalışmalarının ardından Sinan Öztürk suya girdiği noktadan yaklaşık 50 metre uzaklıkta cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.