VALİ ÖKSÜZ'DEN MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.07.2024 - 08:30, Güncelleme: 10.07.2024 - 08:30
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Milli Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda Devlet yatırım programına alınan milli eğitim projelerinin yapım süreçleri ele alındı. İl Özel idaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci, ilgili birim yöneticileri ve teknik personelin katıldığı toplantıda yatırım projeleri ile ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak programa alınan yatırımların iş ve işlemlerinin yakından takip edilmesi talimatını verdi.
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Milli Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda Devlet yatırım programına alınan milli eğitim projelerinin yapım süreçleri ele alındı.

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci, ilgili birim yöneticileri ve teknik personelin katıldığı toplantıda yatırım projeleri ile ilgili kapsamlı brifing ala n Vali Öksüz, kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak programa alınan yatırımların iş ve işlemlerinin yakından takip edilmesi talimatını verdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.