Vali Bilgihan, Özel İdare'de

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.09.2024 - 16:19, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:20
 

Vali Bilgihan, Özel İdare'de

BURDUR Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti.
Geçen çarşamba günü kente gelerek görevine başlayan Vali Tülay Baydar Bilgihan, ilk olarak esnaf ve şehit ailelerini ziyaret etti. Daha sonra kurumları ziyaret ederek brifing alan Vali Bilgihan, bugün de İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek brifing aldı. Vali Bilgihan, İl Özel İdaresi'ne bağlı tesisler, araç ve iş makinesi durumu, köylerin mevcut alt yapısı ve 2024 yılı yatırım programı kapsamında devam eden yatırım ve projeler ile iş ve işlemlere ilişkin yürütülen eğitim ve sağlık yatırımları başta olmak üzere kamu yatırımları hakkında bilgi aldı. Vali Bilgihan, daha sonra İl Özel İdare Meclis Salonu'nda idare şube başkanları ile toplantı yaparak il genelinde kamu hizmetlerinin etkin, verimli yürütülmesi için değerlendirmelerde bulundu. Hukukun üstünlüğünü gözeten, vatandaş odaklı, etkin ve verimli bir görev anlayışı içerisinde çalışacaklarını belirten Vali Bilgihan, "İlimizin önceliklerini belirleyerek tüm kurumlarımız ile birlikte el birliğiyle, koordinasyon içerisinde ilimiz için en iyi hizmetleri yapmak için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.
BURDUR Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti.

Geçen çarşamba günü kente gelerek görevine başlayan Vali Tülay Baydar Bilgihan, ilk olarak esnaf ve şehit ailelerini ziyaret etti. Daha sonra kurumları ziyaret ederek brifing alan Vali Bilgihan, bugün de İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek brifing aldı. Vali Bilgihan, İl Özel İdaresi'ne bağlı tesisler, araç ve iş makinesi durumu, köylerin mevcut alt yapısı ve 2024 yılı yatırım programı kapsamında devam eden yatırım ve projeler ile iş ve işlemlere ilişkin yürütülen eğitim ve sağlık yatırımları başta olmak üzere kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Vali Bilgihan, daha sonra İl Özel İdare Meclis Salonu'nda idare şube başkanları ile toplantı yaparak il genelinde kamu hizmetlerinin etkin, verimli yürütülmesi için değerlendirmelerde bulundu. Hukukun üstünlüğünü gözeten, vatandaş odaklı, etkin ve verimli bir görev anlayışı içerisinde çalışacaklarını belirten Vali Bilgihan, "İlimizin önceliklerini belirleyerek tüm kurumlarımız ile birlikte el birliğiyle, koordinasyon içerisinde ilimiz için en iyi hizmetleri yapmak için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.