TBMM'ye 4 gün ziyaretçi alınmayacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.07.2024 - 20:03, Güncelleme: 25.07.2024 - 20:03
 

TBMM'ye 4 gün ziyaretçi alınmayacak

TBMM'ye 4 gün ziyaretçi alınmayacak
Aliekber METE/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) Genel Kurul çalışmalarının devam edeceği 26-29 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçi alınmayacak.TBMM Başkanlığı Genel Sekreterlik tarafından yapılan duyuruda; TBMM Genel Kurulu'nda alınan karar ile Genel Kurul'un hafta sonunu da kapsayan 26-29 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarını sürdüreceği hatırlatıldı. Duyuruda, "Gündemin yoğunluğu nedeniyle sayın milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26-29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye, görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılmayacaktır" denildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
TBMM'ye 4 gün ziyaretçi alınmayacak

Aliekber METE/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) Genel Kurul çalışmalarının devam edeceği 26-29 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçi alınmayacak.

TBMM Başkanlığı Genel Sekreterlik tarafından yapılan duyuruda; TBMM Genel Kurulu'nda alınan karar ile Genel Kurul'un hafta sonunu da kapsayan 26-29 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarını sürdüreceği hatırlatıldı. Duyuruda, "Gündemin yoğunluğu nedeniyle sayın milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26-29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye, görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılmayacaktır" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.