Susuz Köyünde arazi yangını

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.07.2024 - 13:49, Güncelleme: 09.07.2024 - 14:09
 

Susuz Köyünde arazi yangını

Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyünde çıkan arazi yangını vatandaşların ve itfaiyenin erken müdahalesi ile büyümeden kısa sürede söndürüldü.
Bugün saat 12:30 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyünde meydana gelen arazi yangını, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü. Yangının fark edilmesiyle birlikte hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine hızlı bir şekilde jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi, yangının büyümesini önleyerek kontrol altına alınmasını sağladı. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor. Bu tür olayların tekrarlanmaması için yangın güvenliği ve önleyici tedbirler konusundaki farkındalığın artırılması büyük önem taşımaktadır. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklar ve kuraklık, yangın riskini artırdığı için vatandaşların daha dikkatli olmaları ve yangın güvenliği konusunda bilinçlenmeleri gerekmektedir. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi, bu tür felaketlerin önlenmesinde toplumun birlikte hareket etmesinin önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir.  
Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyünde çıkan arazi yangını vatandaşların ve itfaiyenin erken müdahalesi ile büyümeden kısa sürede söndürüldü.

Bugün saat 12:30 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyünde meydana gelen arazi yangını, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü. Yangının fark edilmesiyle birlikte hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine hızlı bir şekilde jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi, yangının büyümesini önleyerek kontrol altına alınmasını sağladı. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu tür olayların tekrarlanmaması için yangın güvenliği ve önleyici tedbirler konusundaki farkındalığın artırılması büyük önem taşımaktadır. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklar ve kuraklık, yangın riskini artırdığı için vatandaşların daha dikkatli olmaları ve yangın güvenliği konusunda bilinçlenmeleri gerekmektedir. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi, bu tür felaketlerin önlenmesinde toplumun birlikte hareket etmesinin önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.