PAZAR PAZARI BİRİKEN YAĞMUR SULARINDAN KURTULUYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.09.2024 - 08:49, Güncelleme: 26.09.2024 - 08:49
 

PAZAR PAZARI BİRİKEN YAĞMUR SULARINDAN KURTULUYOR

Bucak Belediyesi’nden Pazar Pazarı’nda Yağmur Suyu Sorununa Çözüm
Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Pazar Pazarı bölgesinde yağmur sularının birikmesi sonucu oluşan sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla kapsamlı bir altyapı çalışmasına başladı. Özellikle yağışlı havalarda su baskınlarına ve yol geçişlerinde yaşanan zorluklara son vermeyi hedefleyen Bucak Belediye’si, 400 metrelik bir yağmur suyu tahliye hattı döşüyor. Çalışmalar, Genç Osman Caddesi 2716 Sokak’tan başlayarak Konak Mahallesi Stadyum Caddesi, 2722 ve 2713 sokakları da içine alacak şekilde devam ediyor. Proje boyunca mevcut altyapı sistemine zarar verilmemesi için titizlikle çalışan ekipler, bölgedeki su birikintilerinin önüne geçmek için açık mazgallar yerleştirecek. Bu sayede yağmur suları sorunsuz bir şekilde tahliye edilecek ve vatandaşların yaşam kalitesi artacak. Geçmiş yıllarda yağmur sularının birikmesiyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılar göz önünde bulundurularak planlanan bu proje, bölge halkının günlük yaşamını olumsuz etkileyen sorunlara kalıcı bir çözüm getirecek. Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ve bölgedeki altyapı koşullarının iyileştirileceği vurgulandı.
Bucak Belediyesi’nden Pazar Pazarı’nda Yağmur Suyu Sorununa Çözüm

Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Pazar Pazarı bölgesinde yağmur sularının birikmesi sonucu oluşan sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla kapsamlı bir altyapı çalışmasına başladı. Özellikle yağışlı havalarda su baskınlarına ve yol geçişlerinde yaşanan zorluklara son vermeyi hedefleyen Bucak Belediye’si, 400 metrelik bir yağmur suyu tahliye hattı döşüyor.

Çalışmalar, Genç Osman Caddesi 2716 Sokak’tan başlayarak Konak Mahallesi Stadyum Caddesi, 2722 ve 2713 sokakları da içine alacak şekilde devam ediyor. Proje boyunca mevcut altyapı sistemine zarar verilmemesi için titizlikle çalışan ekipler, bölgedeki su birikintilerinin önüne geçmek için açık mazgallar yerleştirecek. Bu sayede yağmur suları sorunsuz bir şekilde tahliye edilecek ve vatandaşların yaşam kalitesi artacak.

Geçmiş yıllarda yağmur sularının birikmesiyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılar göz önünde bulundurularak planlanan bu proje, bölge halkının günlük yaşamını olumsuz etkileyen sorunlara kalıcı bir çözüm getirecek. Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ve bölgedeki altyapı koşullarının iyileştirileceği vurgulandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.