MUHTARLARDAN BUCAK ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.07.2024 - 16:02, Güncelleme: 16.07.2024 - 16:02
 

MUHTARLARDAN BUCAK ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Bucak merkez mahalle muhtarlarımız Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal ÖZEL’e ziyarette bulundular.
Başkan Bilal ÖZEL, “Muhtarlık müessesesi, Cumhuriyetin ilanından bu yana demokratik şekilde işlemektedir. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır.     Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımızdır.    Hepimiz bu milletin hizmetkârıyız” ifadelerini kullanan Başkan Bilal ÖZEL: Geçmişten bugüne kadar muhtarlık görevini ifa eden muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Halen görevi başında olan siz değerli muhtarlarımıza da görevlerinizde başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bugün ziyaretleriyle bizleri onurlandıran siz değerli muhtarlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.     Başkan Bilal ÖZEL görüşme sonunda ziyarete gelen tüm muhtarlarımıza 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimler ve ziyaretleri anısına hediye takdiminde bulundu.
Bucak merkez mahalle muhtarlarımız Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal ÖZEL’e ziyarette bulundular.

Başkan Bilal ÖZEL, “Muhtarlık müessesesi, Cumhuriyetin ilanından bu yana demokratik şekilde işlemektedir. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. 

 

 Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımızdır. 

 

Hepimiz bu milletin hizmetkârıyız” ifadelerini kullanan Başkan Bilal ÖZEL: Geçmişten bugüne kadar muhtarlık görevini ifa eden muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Halen görevi başında olan siz değerli muhtarlarımıza da görevlerinizde başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bugün ziyaretleriyle bizleri onurlandıran siz değerli muhtarlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi. 

 

 Başkan Bilal ÖZEL görüşme sonunda ziyarete gelen tüm muhtarlarımıza 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimler ve ziyaretleri anısına hediye takdiminde bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.