Kuzeninin pompalı tüfekle vurarak öldüren genç tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.09.2024 - 08:30, Güncelleme: 25.09.2024 - 10:14
 

Kuzeninin pompalı tüfekle vurarak öldüren genç tutuklandı

BURDUR'un Bucak ilçesinde otomobilinin önünü kesen dayısının oğlu O.A. (23) tarafından pompalı tüfekle vurulan Beytullah Soylu (24), yaşamını yitirdi.
Olay, 22 Eylül Pazar günü 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. O.A., halasının oğlu Beytullah Soylu'nun kullandığı 15 ACV 879 plakalı otomobilin önünü kesip pompalı tüfekle ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Beytullah Soylu’nun hareket eden otomobili, park halindeki 15 EV 347 plakalı araca çarptı. Ağır yaralanan Beytullah Soylu Bucak Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Cinayetin ardından kaçan Onur A. polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla suç aleti tüfek ile birlikte bir evde saklanırken yakalandı. Olayla ilgili olarak yapılan soruşturmada suç delillerinin gizlenmesi ve Onur A.’nın saklanmasına yardım ettiği belirlenen babası Y. A. (47), eşi Şerife A.(20), arkadaşları B.T. ve E.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen şahıslardan Onur A. ve eşi Şerife A. Sulh Ceza hakimliğince tutuklanırken babası Y.A., arkadaşları B.T. ve E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Onur A. emniyetteki ifadesinde halasının oğlu Beytullah Soylu ile aralarında ailecek husumet bulunduğunu, bir kaç kez kavga ettiklerini, birbirlerini sürekli tehdit ettiklerini, bu yüzden öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Tutuklanan Onur A. ve eşi Şerife A., Burdur E. Tipi kapalı cezaevine gönderildi. 
BURDUR'un Bucak ilçesinde otomobilinin önünü kesen dayısının oğlu O.A. (23) tarafından pompalı tüfekle vurulan Beytullah Soylu (24), yaşamını yitirdi.

Olay, 22 Eylül Pazar günü 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. O.A., halasının oğlu Beytullah Soylu'nun kullandığı 15 ACV 879 plakalı otomobilin önünü kesip pompalı tüfekle ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Beytullah Soylu’nun hareket eden otomobili, park halindeki 15 EV 347 plakalı araca çarptı. Ağır yaralanan Beytullah Soylu Bucak Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Cinayetin ardından kaçan Onur A. polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla suç aleti tüfek ile birlikte bir evde saklanırken yakalandı. Olayla ilgili olarak yapılan soruşturmada suç delillerinin gizlenmesi ve Onur A.’nın saklanmasına yardım ettiği belirlenen babası Y. A. (47), eşi Şerife A.(20), arkadaşları B.T. ve E.A. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen şahıslardan Onur A. ve eşi Şerife A. Sulh Ceza hakimliğince tutuklanırken babası Y.A., arkadaşları B.T. ve E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Onur A. emniyetteki ifadesinde halasının oğlu Beytullah Soylu ile aralarında ailecek husumet bulunduğunu, bir kaç kez kavga ettiklerini, birbirlerini sürekli tehdit ettiklerini, bu yüzden öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Tutuklanan Onur A. ve eşi Şerife A., Burdur E. Tipi kapalı cezaevine gönderildi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.