Kepez Kent Tiyatrosu, yeni sezona ‘Düğün Hatırası’ ile merhaba dedi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.10.2024 - 13:02, Güncelleme: 21.10.2024 - 13:02
 

Kepez Kent Tiyatrosu, yeni sezona ‘Düğün Hatırası’ ile merhaba dedi

Kepez Kent Tiyatrosu, yeni sezona ‘Düğün Hatırası’ ile merhaba dedi
ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Kent Tiyatrosu, 2024-2025 tiyatro sezonunu Aylin Arslan’ın derleyip yönettiği 'Düğün Hatırası' adlı oyunla açtı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ilk temsili, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü.Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu, perdelerini araladı. 2024-2025 sezonunun açılış oyunu, Aylin Arslan’ın yönetmenliğinde sahnelenen 'Düğün Hatırası' oldu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ilk temsili, tiyatro severlerden yoğun ilgi gördü. Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli bir parçası olan köy seyirlik oyunlardan esinlenerek hazırlanan 'Düğün Hatırası', altı farklı köy hikayesini bir düğün atmosferiyle harmanlayarak sahneye taşıdı. Kırsal yaşamın samimiyeti ve mizahını etkili bir şekilde sunan oyun, izleyicilerden tam not aldı.SANATSIZ BİR TOPLUM NEFESSİZ BİR TOPLUMKepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sezon açılışında, oyuncuların heyecanına Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın da ortak oldu. 2024-2025 sezonunu 'Düğün Hatırası' oyunuyla açan tiyatro ekibinin ilk temsiline katılan Başkan Yardımcısı Yalçın, "Bizler Başkanımız Mesut Kocagöz’ün önderliğinde şehrimizin alt yapı sorunlarını çözerken, sanattan uzak durmanızı istemiyoruz. Sanatsız bir toplum nefessiz bir toplum diyoruz. Bizleri de ilk günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu işler tek başına olmuyor, ekiple oluyor. Burada çok güzel bir emek, çok güzel bir ekip var" diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.Kepez Kent Tiyatrosu’nun ücretsiz sahneye koyduğu, 'Düğün Hatırası' adlı oyun her hafta cuma ve cumartesi günleri 20.00’de seyirciyle buluşacak. (DHA)FOTOĞRAFLI
Kepez Kent Tiyatrosu, yeni sezona ‘Düğün Hatırası’ ile merhaba dedi

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Kent Tiyatrosu, 2024-2025 tiyatro sezonunu Aylin Arslan’ın derleyip yönettiği 'Düğün Hatırası' adlı oyunla açtı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ilk temsili, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü.

Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu, perdelerini araladı. 2024-2025 sezonunun açılış oyunu, Aylin Arslan’ın yönetmenliğinde sahnelenen 'Düğün Hatırası' oldu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ilk temsili, tiyatro severlerden yoğun ilgi gördü. Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli bir parçası olan köy seyirlik oyunlardan esinlenerek hazırlanan 'Düğün Hatırası', altı farklı köy hikayesini bir düğün atmosferiyle harmanlayarak sahneye taşıdı. Kırsal yaşamın samimiyeti ve mizahını etkili bir şekilde sunan oyun, izleyicilerden tam not aldı.

SANATSIZ BİR TOPLUM NEFESSİZ BİR TOPLUM

Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sezon açılışında, oyuncuların heyecanına Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın da ortak oldu. 2024-2025 sezonunu 'Düğün Hatırası' oyunuyla açan tiyatro ekibinin ilk temsiline katılan Başkan Yardımcısı Yalçın, "Bizler Başkanımız Mesut Kocagöz’ün önderliğinde şehrimizin alt yapı sorunlarını çözerken, sanattan uzak durmanızı istemiyoruz. Sanatsız bir toplum nefessiz bir toplum diyoruz. Bizleri de ilk günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu işler tek başına olmuyor, ekiple oluyor. Burada çok güzel bir emek, çok güzel bir ekip var" diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kepez Kent Tiyatrosu’nun ücretsiz sahneye koyduğu, 'Düğün Hatırası' adlı oyun her hafta cuma ve cumartesi günleri 20.00’de seyirciyle buluşacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.