Kayıp Narin’in 19’uncu günde, derede cansız bedeni bulundu (4)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2024 - 12:43, Güncelleme: 08.09.2024 - 12:43
 

Kayıp Narin’in 19’uncu günde, derede cansız bedeni bulundu (4)

Kayıp Narin’in 19’uncu günde, derede cansız bedeni bulundu (4)
'SÜRECİN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Narin Güran'ın ölümü ile ilgili sorumluların en ağır cezayı alması için sürecin bizzat takipçisi olacaklarını açıkladı. Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" dedi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Kayıp Narin’in 19’uncu günde, derede cansız bedeni bulundu (4)

'SÜRECİN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Narin Güran'ın ölümü ile ilgili sorumluların en ağır cezayı alması için sürecin bizzat takipçisi olacaklarını açıkladı. Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.