Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.10.2024 - 14:01, Güncelleme: 10.10.2024 - 14:01
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Arnavutluk’a gitti. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde resmi tören ile karşılandı.
Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi ve çeşitli alanlarda mevcut iş birliğinin daha da geliştirilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınması öngörülüyor.   TİRAN NAMAZGAH CAMİSİ'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın katılımıyla finansmanı Türkiye tarafından sağlanan, Balkanların en büyük camisi konumundaki Tiran Namazgah Camisi'nin açılışını gerçekleştirecek.   CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ VEKALET EDECEK   Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın vekalet etmesine dair tezkere, Resmi Gazete'de yayımlandı.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Arnavutluk’a gitti. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde resmi tören ile karşılandı.

Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi ve çeşitli alanlarda mevcut iş birliğinin daha da geliştirilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınması öngörülüyor.

 

TİRAN NAMAZGAH CAMİSİ'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın katılımıyla finansmanı Türkiye tarafından sağlanan, Balkanların en büyük camisi konumundaki Tiran Namazgah Camisi'nin açılışını gerçekleştirecek.

 

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ VEKALET EDECEK

 

Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın vekalet etmesine dair tezkere, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.