BURDUR VALİSİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN BUCAK’I ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.10.2024 - 15:44, Güncelleme: 04.10.2024 - 15:44
 

BURDUR VALİSİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN BUCAK’I ZİYARET ETTİ

CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Tülay Baydar Bilgihan Bucak ilçesini ziyaret etti.
Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Balcı, Özel İdare Genel Sekreteri Asım Ertilav ile birlikte Bucak Kaymakamlığını ziyaret etti. Bucak Kaymakamlığında, Kaymakam Bayram Gale, belediye başkanları, resmi kurumların amir ve müdürleri tarafından karşılanandı. Kaymakamlık makamında Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve bazı resmi kurumlarının katılımı ile basına kapalı olarak vali Tülay Baydar Bilgihan’a brifing verildi. Bucak Kaymakamlığından ayrılan vali Tülay Baydar Bilgihan, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Bucak Emniyet Müdürlüğü ve Kültür Merkezini ziyaret etti.     
CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Tülay Baydar Bilgihan Bucak ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Balcı, Özel İdare Genel Sekreteri Asım Ertilav ile birlikte Bucak Kaymakamlığını ziyaret etti. Bucak Kaymakamlığında, Kaymakam Bayram Gale, belediye başkanları, resmi kurumların amir ve müdürleri tarafından karşılanandı.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve bazı resmi kurumlarının katılımı ile basına kapalı olarak vali Tülay Baydar Bilgihan’a brifing verildi.

Bucak Kaymakamlığından ayrılan vali Tülay Baydar Bilgihan, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Bucak Emniyet Müdürlüğü ve Kültür Merkezini ziyaret etti.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.