Niğde’de 37 kaçak avcıya 662 bin lira para cezası

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2024 - 14:38, Güncelleme: 26.09.2024 - 14:38
 

Niğde’de 37 kaçak avcıya 662 bin lira para cezası

Niğde’de 37 kaçak avcıya 662 bin lira para cezası
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE (DHA)- NİĞDE Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekipleri tarafından 1 Ocak tarihinden 26 Eylül tarihine kadar yapılan kontrollerde avcılık belgesi olmadan kaçak av yapan 37 kişiye 662 bin 747 lira idari para cezası kesildi.Niğde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen av koruma ve kontrollerde avcılık belgesi olmadan, ava kapalı yerlerde av yaptığı otomatik tüfeğin haznesini sınırlandırmadan avlanma ve avlanma sureleri dışında avlanma fiillerinden toplam 37 kişiye cezai işlem uygulandı. Bu kişilere 662 bin 747 lira idari para cezası kesilirken, kaçak avda kullandıkları 6 tüfeğe el konuldu. (DHA)FOTOĞRAFLI
Niğde’de 37 kaçak avcıya 662 bin lira para cezası

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE (DHA)- NİĞDE Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekipleri tarafından 1 Ocak tarihinden 26 Eylül tarihine kadar yapılan kontrollerde avcılık belgesi olmadan kaçak av yapan 37 kişiye 662 bin 747 lira idari para cezası kesildi.

Niğde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen av koruma ve kontrollerde avcılık belgesi olmadan, ava kapalı yerlerde av yaptığı otomatik tüfeğin haznesini sınırlandırmadan avlanma ve avlanma sureleri dışında avlanma fiillerinden toplam 37 kişiye cezai işlem uygulandı. Bu kişilere 662 bin 747 lira idari para cezası kesilirken, kaçak avda kullandıkları 6 tüfeğe el konuldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.