Hatay’da 2,5 milyon liralık kablo hırsızları yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.09.2024 - 18:02, Güncelleme: 18.09.2024 - 18:02
 

Hatay’da 2,5 milyon liralık kablo hırsızları yakalandı

Hatay’da 2,5 milyon liralık kablo hırsızları yakalandı
Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) – HATAY Emniyet Müdürlüğü ekipleri Antakya ilçesinde tahmini değeri 2,5 milyon lira olan kabloları çalan hırsızları yakaladı. Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda 'mala zarar verme, işyeri dokunulmazlığı ihlali, işyeri ve kurumdan hırsızlık' olayının şüphelileri C.H. ve H.G. yakalandığı kaydedildi. Yapılan operasyonda şüphelilerin çaldığı malzemeler ele geçirildi. Yaklaşık tahmini değeri 2,5 milyon lira olan malzemeler, sahibine teslim edildi. Şüpheliler hakkında adli işlem gerçekleştirildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Hatay’da 2,5 milyon liralık kablo hırsızları yakalandı

Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) – HATAY Emniyet Müdürlüğü ekipleri Antakya ilçesinde tahmini değeri 2,5 milyon lira olan kabloları çalan hırsızları yakaladı.

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda 'mala zarar verme, işyeri dokunulmazlığı ihlali, işyeri ve kurumdan hırsızlık' olayının şüphelileri C.H. ve H.G. yakalandığı kaydedildi. Yapılan operasyonda şüphelilerin çaldığı malzemeler ele geçirildi. Yaklaşık tahmini değeri 2,5 milyon lira olan malzemeler, sahibine teslim edildi. Şüpheliler hakkında adli işlem gerçekleştirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.