Muğla'da 5 günde 50 yıldırım yangını; 5 hektar alan yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.09.2024 - 21:15, Güncelleme: 05.09.2024 - 21:15
 

Muğla'da 5 günde 50 yıldırım yangını; 5 hektar alan yandı

Muğla'da 5 günde 50 yıldırım yangını; 5 hektar alan yandı
Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'da son 5 gün içerisinde meydana gelen 50 yıldırım yangınında, 5 hektar alan yanarak zarar gördü. Yangınlar, ekiplerin hızlı müdahaleleri ile kısa sürede söndürüldü.Muğla’nın farklı ilçelerinde 1- 5 Eylül tarihleri arasında etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, bölgede birçok yıldırım yangınının çıkmasına neden oldu. Son 5 gün içerisinde 50 farklı yıldırım kaynaklı yangın meydana gelirken, yangınlar itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hava ve karadan müdahaleleri sonucu söndürüldü. 50 yıldırım yangınında, 5 hektar alanın yanarak zarar gördüğü öğrenildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Muğla'da 5 günde 50 yıldırım yangını; 5 hektar alan yandı

Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'da son 5 gün içerisinde meydana gelen 50 yıldırım yangınında, 5 hektar alan yanarak zarar gördü. Yangınlar, ekiplerin hızlı müdahaleleri ile kısa sürede söndürüldü.

Muğla’nın farklı ilçelerinde 1- 5 Eylül tarihleri arasında etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, bölgede birçok yıldırım yangınının çıkmasına neden oldu. Son 5 gün içerisinde 50 farklı yıldırım kaynaklı yangın meydana gelirken, yangınlar itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hava ve karadan müdahaleleri sonucu söndürüldü. 50 yıldırım yangınında, 5 hektar alanın yanarak zarar gördüğü öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.