İzmir'de CHP ilçe başkanının park halindeki otomobiline silahlı saldırı; 2 gözaltı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.09.2024 - 07:34, Güncelleme: 04.09.2024 - 07:36
 

İzmir'de CHP ilçe başkanının park halindeki otomobiline silahlı saldırı; 2 gözaltı

İzmir'de CHP ilçe başkanının park halindeki otomobiline silahlı saldırı; 2 gözaltı
BASIN AÇIKLAMASI YAPTI İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, park halindeki otomobiline silahlı saldırı düzenlenen CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz basın açıklaması yaptı. Ahmet Yılmaz'a Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili vatandaşlar destek oldu. Yılmaz yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Öğrendiğimiz kadarı ile şu an 2 şüpheli gözaltına alınmış durumda. Gerekli soruşturma süreci devam ediyor. İlgi ve alakaları dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu menfur saldırı CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’a yönelik değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Bugün sabah saatlerinden itibaren konuyu duyan haber alan telefonlarımızı adeta kilitleyen, partimize akın eden tüm halkımıza ve Cumhuriyet Halk Partililere gönülden teşekkür ediyorum."Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)Emircan DURAK/ KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)FOTOĞRAFLI
İzmir'de CHP ilçe başkanının park halindeki otomobiline silahlı saldırı; 2 gözaltı

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI 

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, park halindeki otomobiline silahlı saldırı düzenlenen CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz basın açıklaması yaptı. Ahmet Yılmaz'a Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili vatandaşlar destek oldu. Yılmaz yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: 

"Öğrendiğimiz kadarı ile şu an 2 şüpheli gözaltına alınmış durumda. Gerekli soruşturma süreci devam ediyor. İlgi ve alakaları dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu menfur saldırı CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’a yönelik değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Bugün sabah saatlerinden itibaren konuyu duyan haber alan telefonlarımızı adeta kilitleyen, partimize akın eden tüm halkımıza ve Cumhuriyet Halk Partililere gönülden teşekkür ediyorum."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Emircan DURAK/ KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.