ÇALDIĞI BİLGİSAYAR İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.07.2024 - 08:37, Güncelleme: 25.07.2024 - 08:37
 

ÇALDIĞI BİLGİSAYAR İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Burdur’ un Karamanlı ilçesinde dizüstü bilgisayarı çalan zanlı çaldığı bilgisayar ile birlikte yakalandı.
18 Temmuz 2024 tarihinde, Ö.F.A isimli şahıs, işyerinde bulunan dizüstü bilgisayarının çalındığını bildirerek emniyet birimlerine başvurmuştur. İlçe Emniyet Amirliği tarafından derhal başlatılan incelemeler sonucunda, şüpheli M.A.A, suç unsuru ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan M.A.A, Karamanlı Polis Merkezinde gerekli işlemler tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilmiştir. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Bu başarılı operasyon, emniyet birimlerinin suçla mücadeledeki yetkinliğini ve kararlılığını bir kez daha kanıtlamıştır.
Burdur’ un Karamanlı ilçesinde dizüstü bilgisayarı çalan zanlı çaldığı bilgisayar ile birlikte yakalandı.

18 Temmuz 2024 tarihinde, Ö.F.A isimli şahıs, işyerinde bulunan dizüstü bilgisayarının çalındığını bildirerek emniyet birimlerine başvurmuştur. İlçe Emniyet Amirliği tarafından derhal başlatılan incelemeler sonucunda, şüpheli M.A.A, suç unsuru ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan M.A.A, Karamanlı Polis Merkezinde gerekli işlemler tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilmiştir. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Bu başarılı operasyon, emniyet birimlerinin suçla mücadeledeki yetkinliğini ve kararlılığını bir kez daha kanıtlamıştır.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.