BUCAK’TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.07.2024 - 08:49, Güncelleme: 16.07.2024 - 08:49
 

BUCAK’TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’nci yılı etkinliği coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliği Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, şehitler için Kuran-ı kerim okundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gönderilen vtr izlendi. Kaymakam Bayram Gale günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, Bucak Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin sunumu, Satranç turnuvası kazananlarına ve milli sporculara ödül dağıtımı, judo ve jimnastik gösterileri, tasavvuf musikisi, bayrak ve istiklal Marış şiirlerinin okundu. Gece boyunca süren Kuran-ı Kerim tilavetleri ve İlçe müftüsü İbrahim Keser’in duasından sonra camilerde 00:13’de okunan sala ile program sona erdi.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’nci yılı etkinliği coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliği Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, şehitler için Kuran-ı kerim okundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gönderilen vtr izlendi. Kaymakam Bayram Gale günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, Bucak Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin sunumu, Satranç turnuvası kazananlarına ve milli sporculara ödül dağıtımı, judo ve jimnastik gösterileri, tasavvuf musikisi, bayrak ve istiklal Marış şiirlerinin okundu. Gece boyunca süren Kuran-ı Kerim tilavetleri ve İlçe müftüsü İbrahim Keser’in duasından sonra camilerde 00:13’de okunan sala ile program sona erdi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.