Edirne'de anız yangını, yerleşim yerine sıçramadan söndürüldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.06.2024 - 08:25, Güncelleme: 25.06.2024 - 08:25
 

Edirne'de anız yangını, yerleşim yerine sıçramadan söndürüldü

Edirne'de anız yangını, yerleşim yerine sıçramadan söndürüldü
(Video eklendi)Olgay GÜLER- Umut IŞIK/ EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de TOKİ konutlarının bulunduğu yerleşim yerine yakın alanda anız yangını çıktı. Yaklaşık 90 dönümlük tarım arazisiyle çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangın, yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı.Akşam saatlerinde Barutluk Mahallesi'ne bağlı Fırınlar Sırtı mevkisinde, TOKİ konutlarının hemen yanında bulunan biçili tarlada, anız yangını çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Alevlerin, yerleşim yerini de tehdit ettiği yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı yangın müdahale araçları da destek verdi. TOKİ sakinleri de taşıdıkları su dolu bidonlarla yangına müdahale ederek ekiplere destek oldu.TOMA DA SÖNDÜRME ÇALIŞMASINA KATILDIYangın söndürme çalışmalarına katılmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da bölgeye yönlendirildi. Yangın sahasına gelen TOMA, çeşitli noktalarda su desteği vererek, söndürme çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın, yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 90 dönümlük alan zarar gördü. (DHA)FOTOĞRAFLI
Edirne'de anız yangını, yerleşim yerine sıçramadan söndürüldü

(Video eklendi)

Olgay GÜLER- Umut IŞIK/ EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de TOKİ konutlarının bulunduğu yerleşim yerine yakın alanda anız yangını çıktı. Yaklaşık 90 dönümlük tarım arazisiyle çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangın, yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Akşam saatlerinde Barutluk Mahallesi'ne bağlı Fırınlar Sırtı mevkisinde, TOKİ konutlarının hemen yanında bulunan biçili tarlada, anız yangını çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Alevlerin, yerleşim yerini de tehdit ettiği yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı yangın müdahale araçları da destek verdi. TOKİ sakinleri de taşıdıkları su dolu bidonlarla yangına müdahale ederek ekiplere destek oldu.

TOMA DA SÖNDÜRME ÇALIŞMASINA KATILDI

Yangın söndürme çalışmalarına katılmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da bölgeye yönlendirildi. Yangın sahasına gelen TOMA, çeşitli noktalarda su desteği vererek, söndürme çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın, yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 90 dönümlük alan zarar gördü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.