17 yaşındaki Hilal'den 8 gündür haber alınamıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2024 - 23:23, Güncelleme: 17.06.2024 - 23:23
 

17 yaşındaki Hilal'den 8 gündür haber alınamıyor

17 yaşındaki Hilal'den 8 gündür haber alınamıyor
MERSİN, (DHA)- MERSİN'in merkez Akdeniz ilçesinde 8 gün önce kaybolan Hilal Ece Turhan’un (17) bulunması için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı. Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan Hilal Ece Turhan, 8 gün önce evden ayrıldı. Genç kızın geri dönmemesi üzerine telefonla da ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailenin başvurusu üzerine polis ekipleri Hilal Ece’nin bulunması için çalışma başlattı. 8 gündür sürdürülen çalışmalardan sonuç alınamadı. (DHA)FOTOĞRAFLI
17 yaşındaki Hilal'den 8 gündür haber alınamıyor

MERSİN, (DHA)- MERSİN'in merkez Akdeniz ilçesinde 8 gün önce kaybolan Hilal Ece Turhan’un (17) bulunması için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı.

Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan Hilal Ece Turhan, 8 gün önce evden ayrıldı. Genç kızın geri dönmemesi üzerine telefonla da ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailenin başvurusu üzerine polis ekipleri Hilal Ece’nin bulunması için çalışma başlattı. 8 gündür sürdürülen çalışmalardan sonuç alınamadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.