ŞEHİT MEHMET DÖNDER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.06.2024 - 15:00, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:00
 

ŞEHİT MEHMET DÖNDER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehidimiz Mehmet Dönder'in aziz ruhu ve hayrına ulaşması niyetiyle ailesi tarafından organize edilen lokma dağıtımına katıldı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilciliği önünde gerçekleşen programda Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile bir araya gelen Vali Öksüz, şehit ailesine hayırlarının kabul olmasını dileyerek, ikramları için teşekkür etti. Lokma dağıtımı sonrası Gaziler Derneğine ziyarette bulunan Vali Öksüz, Derneğin çalışmaları hakkında İl Temsilcisi Hasan Okyar’dan bilgi aldı. Ziyaret sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer tarafından Vali Öksüz’e Türk Bayrağı ve KKTC Bayrağı olan rozet takdim edildi. Programa başta Vali Türker Öksüz olmak üzere Hukuk Müşaviri Osman Dölek, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer ve yönetimi, Şehit Aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehidimiz Mehmet Dönder'in aziz ruhu ve hayrına ulaşması niyetiyle ailesi tarafından organize edilen lokma dağıtımına katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilciliği önünde gerçekleşen programda Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile bir araya gelen Vali Öksüz, şehit ailesine hayırlarının kabul olmasını dileyerek, ikramları için teşekkür etti.

Lokma dağıtımı sonrası Gaziler Derneğine ziyarette bulunan Vali Öksüz, Derneğin çalışmaları hakkında İl Temsilcisi Hasan Okyar’dan bilgi aldı. Ziyaret sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer tarafından Vali Öksüz’e Türk Bayrağı ve KKTC Bayrağı olan rozet takdim edildi.

Programa başta Vali Türker Öksüz olmak üzere Hukuk Müşaviri Osman Dölek, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hamit Gülbiçer ve yönetimi, Şehit Aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.