İşletme Fakültesi şehit annelerini ağırladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.05.2024 - 09:05, Güncelleme: 14.05.2024 - 09:05
 

İşletme Fakültesi şehit annelerini ağırladı

BUCAK İşletme Fakültesi, öğrencilerin katkılarıyla anneler günü kapsamında şehit annelerini ağırladı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak İşletme Fakültesi öğrenicileri Anneler Gününe özel şehit ailelerini ve yakınlarını ağırladılar. MÜKÜ Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji Yüksek Okulu konferans salonunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ve şehit anne ve yakınları bir araya geldi. Ekinliğin açılış konuşmasını yapan Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Alparslan “Evlatlarını bu vatan için feda etmiş mübarek annelerimizi, fedakarlığın ve metanetin simgesi annelerimizi, yüzlerine nur, gözlerine buhu inmiş annelerimizi anmak için bir aradayız. Bu vatan ve cephede en büyük mücadeleyi veren şehitlere olan minnettarlığı ifade etmek için kelimeler yeterli gelmeyecektir” dedi. Etkinlik sonrası okulun bahçesinde öğrenciler ve şehit anne ve yakınlarının sohbetleri devam ederken, İşletme Fakültesi öğrencileri şehit annelerine Türk Bayrağı hediye etti.
BUCAK İşletme Fakültesi, öğrencilerin katkılarıyla anneler günü kapsamında şehit annelerini ağırladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak İşletme Fakültesi öğrenicileri Anneler Gününe özel şehit ailelerini ve yakınlarını ağırladılar. MÜKÜ Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji Yüksek Okulu konferans salonunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ve şehit anne ve yakınları bir araya geldi. Ekinliğin açılış konuşmasını yapan Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Alparslan “Evlatlarını bu vatan için feda etmiş mübarek annelerimizi, fedakarlığın ve metanetin simgesi annelerimizi, yüzlerine nur, gözlerine buhu inmiş annelerimizi anmak için bir aradayız. Bu vatan ve cephede en büyük mücadeleyi veren şehitlere olan minnettarlığı ifade etmek için kelimeler yeterli gelmeyecektir” dedi.

Etkinlik sonrası okulun bahçesinde öğrenciler ve şehit anne ve yakınlarının sohbetleri devam ederken, İşletme Fakültesi öğrencileri şehit annelerine Türk Bayrağı hediye etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.