Gümüşhane'nin yüksekleri beyaza büründü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2024 - 12:01, Güncelleme: 17.10.2024 - 12:01
 

Gümüşhane'nin yüksekleri beyaza büründü

Gümüşhane'nin yüksekleri beyaza büründü
Selda FIRAT/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE'nin yüksek kesimleri, yağan karla beyaz örtüyle kaplandı. Soğuk hava dalgasının etkisine giren Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yüksek kesimlerindeki yaylalar, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar yağışının etkili olduğu Gümüşhane’nin yüksek kesimleri de beyaz örtüyle kaplandı. Artabel Gölleri, Zigana, Çakırgöl, Taşköprü, Kazıkbeli ve Kürtün ilçesindeki yaylalarda kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Bölgede etkili olan kar yağışı sonrası ortaya güzel görüntüler çıktı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Gümüşhane'nin yüksekleri beyaza büründü

Selda FIRAT/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE'nin yüksek kesimleri, yağan karla beyaz örtüyle kaplandı.

Soğuk hava dalgasının etkisine giren Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yüksek kesimlerindeki yaylalar, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar yağışının etkili olduğu Gümüşhane’nin yüksek kesimleri de beyaz örtüyle kaplandı. Artabel Gölleri, Zigana, Çakırgöl, Taşköprü, Kazıkbeli ve Kürtün ilçesindeki yaylalarda kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Bölgede etkili olan kar yağışı sonrası ortaya güzel görüntüler çıktı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.