GAZETECİLERDEN ÖZATA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.10.2024 - 11:22, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:22
 

GAZETECİLERDEN ÖZATA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gazetecilerden Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Ersin Özata’ya hayırlı olsun ziyareti.
Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy’un görev süresinin dolması üzerine, yerine Bucak Orman İşletme Müdürü olarak atanan Ersin Özata’ya Kanal 15 Genel Müdürü Hüseyin Dilek, Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, kanal 15 ve Ses 15 Gazetesi çalışanları Duray Çitekçi, Seher Özer, Mehmet Sevinç hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akca Gazete olarak Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Ersin Özata’ya başarılarının devamını dileriz.
Gazetecilerden Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Ersin Özata’ya hayırlı olsun ziyareti.

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy’un görev süresinin dolması üzerine, yerine Bucak Orman İşletme Müdürü olarak atanan Ersin Özata’ya Kanal 15 Genel Müdürü Hüseyin Dilek, Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, kanal 15 ve Ses 15 Gazetesi çalışanları Duray Çitekçi, Seher Özer, Mehmet Sevinç hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akca Gazete olarak Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Ersin Özata’ya başarılarının devamını dileriz.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.