Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.09.2024 - 08:35, Güncelleme: 25.09.2024 - 08:35
 

Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi

Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi
ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile New York'taki Türkevi’nde bir araya geldi.​Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Türkevi’nde bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi

ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile New York'taki Türkevi’nde bir araya geldi.

​Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Türkevi’nde bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.