ÇOBANPINAR KÖYÜNDE EV YANGINI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.10.2024 - 07:14, Güncelleme: 21.10.2024 - 07:14
 

ÇOBANPINAR KÖYÜNDE EV YANGINI

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar Köyünde Adem Sazak’a ait ev yanarak kullanılmaz hale geldi.
Yangın bu gün saat 05:00 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar Köyü Narağacı mevkiinde Adem Sazak’a ait çıktı. İhbar üzerine köyü itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın evin her tarafına sıçradı. Köylülerin ve Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın başka ev ve ormana sıçramadan söndürülerek kontrol altına alındı. Ev tamamıyla yanarak kullanılmaz hale gelirken, ölen yada yaralanan olmadı. Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar Köyünde Adem Sazak’a ait ev yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangın bu gün saat 05:00 sıralarında Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar Köyü Narağacı mevkiinde Adem Sazak’a ait çıktı. İhbar üzerine köyü itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın evin her tarafına sıçradı. Köylülerin ve Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın başka ev ve ormana sıçramadan söndürülerek kontrol altına alındı.

Ev tamamıyla yanarak kullanılmaz hale gelirken, ölen yada yaralanan olmadı. Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.