BURDUR POLİSİ TRAFİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.07.2024 - 08:44, Güncelleme: 25.07.2024 - 08:44
 

BURDUR POLİSİ TRAFİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Burdur’da il genelinde yapılan denetimlerde 3 gün içerisinde 244 araç kontrol edildi, 46 araç sürücüsüne idari para cezası verilirken 16 araç trafikten men edildi.
19-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımı ile alkol etkisinde araç kullanımına yönelik bir dizi uygulama gerçekleştirilmiştir. Bu süre zarfında toplam 244 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Yapılan bu kontroller sonucunda, 18 araca ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmak sebebiyle 36. maddeden, 6 araca ve sürücüsüne yasal sınırın üzerinde alkollü araç kullanmak sebebiyle 48/5 maddeden, 3 araca ve sürücüsüne kask takmadan motosiklet kullanmak sebebiyle 78. maddeden ve 19 araca ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun diğer ilgili maddelerinden trafik idari para cezası uygulandı. Toplamda, 46 araca ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış ve 16 araç trafikten men edilmiştir. Yapılan bu uygulamalar, trafik güvenliğini artırmak ve sürücülerin kurallara uyum sağlamalarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu tür denetimlerin devam edeceği ve trafik düzenine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.
Burdur’da il genelinde yapılan denetimlerde 3 gün içerisinde 244 araç kontrol edildi, 46 araç sürücüsüne idari para cezası verilirken 16 araç trafikten men edildi.

19-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımı ile alkol etkisinde araç kullanımına yönelik bir dizi uygulama gerçekleştirilmiştir. Bu süre zarfında toplam 244 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Yapılan bu kontroller sonucunda, 18 araca ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmak sebebiyle 36. maddeden, 6 araca ve sürücüsüne yasal sınırın üzerinde alkollü araç kullanmak sebebiyle 48/5 maddeden, 3 araca ve sürücüsüne kask takmadan motosiklet kullanmak sebebiyle 78. maddeden ve 19 araca ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun diğer ilgili maddelerinden trafik idari para cezası uygulandı.

Toplamda, 46 araca ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış ve 16 araç trafikten men edilmiştir. Yapılan bu uygulamalar, trafik güvenliğini artırmak ve sürücülerin kurallara uyum sağlamalarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu tür denetimlerin devam edeceği ve trafik düzenine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.