Burdur Barosu'nda ilk kadın başkan

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.10.2024 - 11:28, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:28
 

Burdur Barosu'nda ilk kadın başkan

BURDUR Barosunda yapılan olağan genel kurulda Meltem Özdemr ilk kadın başkan olarak seçildi.
Burdur Öğretmenevi İstasyon Şubesi Salonunda yapılan olağan kongrede Meltem Özdemir ve Yusuf Çiftçi başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Ramazan Gedik'in aday olmadığı kongrede Meltem Özdemir 162, Yusuf Çiftçi ise 138 oy aldı. Bu sonuçla Meltem Özdemir Burdur Barosu'nun ilk kadın başkanı oldu. Başkan seçilen Meltem Özdemir, “Bu mutluluk gerçekten anlatılmaz. Genel kurulumuza bana bu yetkiyi verdiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım onları utandırmayacağız.Burdur Barosu’nun ilk kadın başkanı oldum. Bu da tüm kadınlar adına ayrı bir onur ve gurur" dedi. Meltem Özdemir'in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Engin Uçak, Gökhan Neğiş, Niyazi Tokcan, Nazlı Oral Erkan, Şükrü Ergene, İbrahim Kubilay Dilek, Büşra Danışman, Nezihe Kalyon, Mustafa Öcal, Emrah Varol.
BURDUR Barosunda yapılan olağan genel kurulda Meltem Özdemr ilk kadın başkan olarak seçildi.

Burdur Öğretmenevi İstasyon Şubesi Salonunda yapılan olağan kongrede Meltem Özdemir ve Yusuf Çiftçi başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Ramazan Gedik'in aday olmadığı kongrede Meltem Özdemir 162, Yusuf Çiftçi ise 138 oy aldı. Bu sonuçla Meltem Özdemir Burdur Barosu'nun ilk kadın başkanı oldu.

Başkan seçilen Meltem Özdemir, “Bu mutluluk gerçekten anlatılmaz. Genel kurulumuza bana bu yetkiyi verdiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım onları utandırmayacağız.Burdur Barosu’nun ilk kadın başkanı oldum. Bu da tüm kadınlar adına ayrı bir onur ve gurur" dedi.

Meltem Özdemir'in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Engin Uçak, Gökhan Neğiş, Niyazi Tokcan, Nazlı Oral Erkan, Şükrü Ergene, İbrahim Kubilay Dilek, Büşra Danışman, Nezihe Kalyon, Mustafa Öcal, Emrah Varol.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.