Bucak’ta virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi 13 yaralı

Dünya 24.08.2024 - 08:39, Güncelleme: 24.08.2024 - 08:39
 

Bucak’ta virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi 13 yaralı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya – Isparta karayolunda virajı alamayan otobüs devrildi 13 kişi yaralandı.
Kaza bu gün saat 02: 00 sıralarında Antalya – Isparta karayolu Elsazı köyü yakınlarında meydana geldi. Isparta’dan Antalya yönüne giden 06 EDF 726 plakalı yolcu otobüsü virajı alamaması üzerine devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, kurtarma ekibi polis ve jandarma sevk edildi. Şoför ve muavin ile birlikte 35 yolcu  toplam 37 kişinin bulunduğu otobüs Elsazı köyü yakınlarında virajı alamayarak devrildi. Kazada 13 yolcu yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra Bucak, Burdur ve Antalya’da bulunan hastanelere sevk edildi.   Kazada yaralanan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya – Isparta karayolunda virajı alamayan otobüs devrildi 13 kişi yaralandı.

Kaza bu gün saat 02: 00 sıralarında Antalya – Isparta karayolu Elsazı köyü yakınlarında meydana geldi. Isparta’dan Antalya yönüne giden 06 EDF 726 plakalı yolcu otobüsü virajı alamaması üzerine devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, kurtarma ekibi polis ve jandarma sevk edildi. Şoför ve muavin ile birlikte 35 yolcu  toplam 37 kişinin bulunduğu otobüs Elsazı köyü yakınlarında virajı alamayarak devrildi. Kazada 13 yolcu yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra Bucak, Burdur ve Antalya’da bulunan hastanelere sevk edildi.  

Kazada yaralanan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.