BUCAK’TA PARK HALİNDEKİ KAMYONET YANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.08.2024 - 07:30, Güncelleme: 25.08.2024 - 07:56
 

BUCAK’TA PARK HALİNDEKİ KAMYONET YANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde park halindeki kamyonet yandı.
Bu gün sabah saat 06:30 sıralarında Bucak Sanayi Sitesi içeresinden dumanların yükseldiğini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sanayi sitesi 5’nci blokta bir tamirhane önünde park halindeki Hasan Ali A.’ya ait 07 EFR 97 plakalı kamyonetin motor ve iç kısmında çıkan yangına kısa sürede müdahale eden Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, yanan kamyoneti kısa sürede söndürerek yangının tamirhanelere ve diğer araçlara sıçramadan söndürdü. Çıkan yangında kamyonetin motor ve iç kısmında büyük hasar oluştu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde park halindeki kamyonet yandı.

Bu gün sabah saat 06:30 sıralarında Bucak Sanayi Sitesi içeresinden dumanların yükseldiğini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sanayi sitesi 5’nci blokta bir tamirhane önünde park halindeki Hasan Ali A.’ya ait 07 EFR 97 plakalı kamyonetin motor ve iç kısmında çıkan yangına kısa sürede müdahale eden Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, yanan kamyoneti kısa sürede söndürerek yangının tamirhanelere ve diğer araçlara sıçramadan söndürdü.

Çıkan yangında kamyonetin motor ve iç kısmında büyük hasar oluştu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.