BUCAK BELEDİYESİ’NDEN “BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AŞURESİ”

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.07.2024 - 09:15, Güncelleme: 19.07.2024 - 09:15
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN “BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AŞURESİ”

Bucak Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği arttıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneği bu yılda yapılacak.
Bu gün Hacıömer Ağa Camiinde Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıtılacak. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz böyle anlamlı günlerde, Muharrem ayı ve diğer günlerde bolluk ve bereketi paylaşmak için dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bu tür geleneklerimizi yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, tüm vatandaşları Muharrem ayı dolayısı ile Hacıömerağa Camiinde ikram edilecek olan aşure gününe davet etti
Bucak Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği arttıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneği bu yılda yapılacak.

Bu gün Hacıömer Ağa Camiinde Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıtılacak. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz böyle anlamlı günlerde, Muharrem ayı ve diğer günlerde bolluk ve bereketi paylaşmak için dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bu tür geleneklerimizi yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, tüm vatandaşları Muharrem ayı dolayısı ile Hacıömerağa Camiinde ikram edilecek olan aşure gününe davet etti

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.