BAŞKAN GÜMÜŞ, BARBAROS MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.10.2024 - 18:54, Güncelleme: 15.10.2024 - 18:54
 

BAŞKAN GÜMÜŞ, BARBAROS MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Bucak Belediyesi vatandaşların sorunlarını ayağında, mahallesinde dinlemeye devam ediyor.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ‘Mahalle Buluşmaları’ nın üçüncüsünü Barbaros Mahallesinde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberinde bazı Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Mercan Alagöz ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş mevcut hizmetler ve ilerleyen dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Gümüş “Mahalle Buluşmalarının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve hizmetleri yerinde değerlendirmek açısından çok kıymetli. Vatandaşlarımız bize değil, biz vatandaşların ayağına giderek mahallelerinde yapılması gereken eksiklikler, sorunlar ve dilekleri bire bir görüşerek, çözümünü kısa sürede yapmaya çalışıyoruz” dedi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mahalle buluşmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. Barbaros Mahallesi sakinleri ise, Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün mahalle buluşmalarının yerinde bularak şöyle dediler. “Mahallemiz, sokağımız ve caddemizde eksiklerin giderilmesi yada yapılması gerekenleri ayağımıza kadar tüm birim müdürleri ile gelerek bizleri dinleyen Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e teşekkür ediyoruz” dediler.   
Bucak Belediyesi vatandaşların sorunlarını ayağında, mahallesinde dinlemeye devam ediyor.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ‘Mahalle Buluşmaları’ nın üçüncüsünü Barbaros Mahallesinde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberinde bazı Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Mercan Alagöz ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş mevcut hizmetler ve ilerleyen dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Gümüş “Mahalle Buluşmalarının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve hizmetleri yerinde değerlendirmek açısından çok kıymetli. Vatandaşlarımız bize değil, biz vatandaşların ayağına giderek mahallelerinde yapılması gereken eksiklikler, sorunlar ve dilekleri bire bir görüşerek, çözümünü kısa sürede yapmaya çalışıyoruz” dedi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mahalle buluşmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.

Barbaros Mahallesi sakinleri ise, Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün mahalle buluşmalarının yerinde bularak şöyle dediler. “Mahallemiz, sokağımız ve caddemizde eksiklerin giderilmesi yada yapılması gerekenleri ayağımıza kadar tüm birim müdürleri ile gelerek bizleri dinleyen Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e teşekkür ediyoruz” dediler.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.