Antalyaspor'dan tatsız başlangıç

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2024 - 10:22, Güncelleme: 15.07.2024 - 10:22
 

Antalyaspor'dan tatsız başlangıç

Antalyaspor'dan tatsız başlangıç
Mesut MADAN / BURDUR, (DHA) - Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da sürdüren Antalyaspor, oynadığı ilk hazırlık maçında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde 7 Temmuz'dan bu yana kamp yapan Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında aynı tesislerde kamp yapan Rusya Premier Lig takımlarından Akron Togliatti ile karşılaştı. Akron Togliatti, maçın ilk yarısını Abu- Said Eldarushev ve Paulo Vitor'un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İki takım oyuncuları arasında zaman zaman gergin anların yaşandığı karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir kadroyla çıkan Antalyaspor 59'uncu dakikada Van de Streek ve 85'inci dakikada Veysel Sarı'nın golleriyle beraberliği yakaladı. Akron Togliatti karşılaşmanın son dakikasında Aleksa Durasovic'in golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe karşılaşma öncesi teknik direktör Alex de Souza ile bir süre görüştü.Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelen bazı Fenerbahçe formalı taraftarlar stada alınmadıkları gerekçesiyle sosyal medyada tepki gösterdi. (DHA)GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:- Başkan Boztepe'nin Alex ile konuşması- Karşılaşmadan detay- Tribünler(FOTOĞRAFLI)
Antalyaspor'dan tatsız başlangıç

Mesut MADAN / BURDUR, (DHA) - Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da sürdüren Antalyaspor, oynadığı ilk hazırlık maçında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde 7 Temmuz'dan bu yana kamp yapan Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında aynı tesislerde kamp yapan Rusya Premier Lig takımlarından Akron Togliatti ile karşılaştı. Akron Togliatti, maçın ilk yarısını Abu- Said Eldarushev ve Paulo Vitor'un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İki takım oyuncuları arasında zaman zaman gergin anların yaşandığı karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir kadroyla çıkan Antalyaspor 59'uncu dakikada Van de Streek ve 85'inci dakikada Veysel Sarı'nın golleriyle beraberliği yakaladı. Akron Togliatti karşılaşmanın son dakikasında Aleksa Durasovic'in golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe karşılaşma öncesi teknik direktör Alex de Souza ile bir süre görüştü.

Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelen bazı Fenerbahçe formalı taraftarlar stada alınmadıkları gerekçesiyle sosyal medyada tepki gösterdi. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Başkan Boztepe'nin Alex ile konuşması

- Karşılaşmadan detay

- Tribünler

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.