OĞUZHANSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA DENİZLİSPORU 6-5 YENEREK BİR ÜST TURA YÜKSELDİ

Ziraat Türkiye Kupasında penaltılarla 6-5 yenen Bucak Belediye Oğuzhanspor bir üst tura yükseldi

STAT : Bucak İlçe stadı

HAKEMLER : İbrahim Güner, Adem Kıyak, Furkan Yıldız

BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR : İlyas Muhsin Cihan, Ali Emre Duman (Dk. 113 Alper Süren), Erdem Tomarza, İsmail Odabaşı, Tahir kurtuluş, Sergen Çelik( Dk. 40 M.Ali Yurdakul) , Ömer Kara, Soner Ergençay, Salih Avcı (Dk. 73 Mehmet İncesu), Ertan Çolak, Yusuf Usta(Dk 92 Hüseyin Şimşek.

DENİZLİSPOR: Ali Eren Yalçın, Oğuzhan Sarı, Ertuğrul Yıldırım (Dk. 87 H. Haktan Uğurlu) , Rıza Mert Pişirici, Süleyman Bozbay, Ahmet Emre Acar( Dk. 57 Enes Öner) , Kemal Çetinkaya (Dk. 66 Mehmet Er), Melih Kemal Pelen, Nuri Kozhan, Talha eren Ateş, Miraç Demir.

KIRMIZIKART : Dk. 80 Nuri Özkan (Denizlispor)

Her iki takım üstünlük sağlayamadığı karşılaşmada her iki takımda da yapılan değişikliklere rağmen ilk ve ikinci yarısı 0-0 berabere bitti. Uzatma dakikalarında yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmada uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı. Denizlisporlu Nuri Özkan 80’nci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltı atışlarında Bucak Belediye Oğuzhanspor 4 penaltı, Denizlispor ise 5 penaltı kaçırırken karşılaşma da Bucak Belediye Oğuzhanspor penaltı atışları ile Denizlisporu 6-5 yenerek bir üst tura yükseldi.

Bucak Belediye Oğuzhanspor, Denizli Spor maçını Burdur milletvekilleri Mustafa Oğuz, İzzet Akbulut, Belediye Başkanı Hülya Gümüş izlerken, Bucak Belediye Oğuzhanspor maç sonu tur atlamasından sonra Belediye Başkanı Hülya Gümüş taraftarlar ve sporcular ile birlikte üçlü çektirdi.