Vurduğu kardeşini görmeye gittiği hastanede gözaltına alındı

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Mahmut Ertekin, tartışıp pompalı tüfekle vurduğu kardeşi Mustafa Ertekin'i görmeye gittiği hastanede gözaltına alındı. Saçmaların isabet ettiği bir kız çocuğu da yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı evde yaşayan kardeşler Mahmut ve Mustafa Ertekin kardeşler arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İkili daha sonra evden çıkarak apartman önünde tartışmayı sürdürdü. Bunun üzerine Mahmut Ertekin, evde bulunan pompalı tüfeği alarak apartmanın önünde kardeşi Mustafa Ertekin'e ateş etti.

Yaralanan Mustafa Ertekin yere düşerken, pompalı tüfekten çıkan saçmalar olay yerinde bulunan adı öğrenilemeyen kız çocuğuna da isabet etti. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Mahmut Ertekin, olayda kullandığı pompalı tüfeği eve saklayarak kardeşinin yanına hastaneye gitti.

Yaralanan Mustafa Ertekin ve kız çocuğunun tedavileri devam ederken, kardeşini vuran Mahmut Ertekin ise hastanede gözaltına alındı. Polis ekipleri evde yaptığı aramada pompalı tüfeği ele geçirdi.

FOTOĞRAFLI