Genç yaşta Hayatını kaybeden Beytullah soylu Sevenlerini Acıya boğdu

Olay dün gece saat 20:00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre O.A.(23) isimli şüpheli 15 ACV 879 plakalı otomobilin durdurarak Beytullah Soylu ’ya pompalı tüfekle ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Göğsünden aldığı yaralar ile ağır yaralanan Beytullah Soylu bilincini kaybederken kullandığı otomobil yokuş aşağı park halindeki 15 EV 347 plakalı araca çarparak durabildi. Olay yerinde ilk müdahaleden sonra sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç adam hayatını kaybetti.

Beytullah Soylu’ yu pompalı tüfek ile vuran şüpheli O.A olay yerinden kaçtıktan sonra Bucak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre Bucak Sanayi Sitesinde oto tamirciliği yapan Beytullah Soylu’ yu vurduğu iddia edilen şüpheli O.A dayısının oğlu olduğu belirtildi.