TEKNİKDİREKTÖR ONUR ER, SEYİRCİMİZ BİZE GÜÇ VERDİ

Dün saat 14:30’da Bucak şehir stadında yapılan Ziraat Türkiye Kupasında Bucak Belediye Oğuzhanspor, Denizlisporu ağırladı. Maçı Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz, izzet Akbulut ve Belediye ve kulüp Başkanı Hülya Gümüş’te izledi. Stadın her iki tarafını tıklım, tıklım dolduran Oğuzhanspor sevenler ve taraftarları Aşk-ı Bucak taraftar grubu maçın başlamasından sonuna kadar 120 dakika hiç susmadan takımlarına destek verdi.

Bucak sanayi sitesinde çok sayıda esnaf dükkanlarını bırakarak maça gitmesi adeta sanayide işler durdu. Maçı izlemeye gelen seyirciler Bucak sanayi esnafı 1, çarşı esnafı 0 gibi skor koyarak esperisini yaptılar.

Öte yandan Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik direktör Onur er ve teknik heyeti maçın başlamasından sonuna kadar takıma büyük destek verirken, Teknik direktör Onur Er’in yağan yoğun yağmurda bile kulübeye çekilmeyerek son dakikalardaki futbolculara taktiksel bağırış ve ıslıklara adeta yoğun yağmurun sesinin üzerine çıktı.

Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Onur Er, bu yıl iyi bir takım kurduklarını dile getirerek hedeflerinin her maçı kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi. Er “Dünkü maça kadar hiç ciddi antrenmanımız olmamıştı. Takım için iyi bir sınavdı. Futbolcularımız turu atlayabilmek için ellerinden gelen her gücü denediler. Hatta karşılaşmanın sonlarındaki şiddetli yağmur yağışında ağırlaşan zeminde top sürüklemek o kadar zordu ki hata yapma lüksümüz yoktu. Takımımı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BU TARFTAR BÖYLE OLUDĞU SÜRECE MAÇ VERMEYİZ

Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Onur Er,  Ziraat Türkiye Kupasında türbinleri dolduran seyircilere teşekkür ederek, bu taraftar arkamızda olduğu sürece maç vermeyiz dedi. Onur Er “Dün statta maç oynamak için her şey güzeldi. İyi bir kadromuz, İyi bir saha ve bizleri destekleyen yüzlerce taraftarımız maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar bize desteklerini esirgemediler. Eğer her maçta seyircimiz türbinleri böyle doldurur desteğini esirgemezse biz iç sahamızda kimseye maç vermeyiz” diyerek konuştu.