BUCAK BELEDİYESİ MAHALLE BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bucak Belediyesi mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunlarına yerinde neşter vurmak için Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ile birlikte ikinci toplantısını Alaattin Mahallesinde yaptı. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer ve vatandaşlardan mahalleye yönelik talepleri tek tek not alarak, özellikle altyapı çalışmaları, temizlik ve sosyal alanlara ilişkin genel istekler hakkında yerinde incelemeler yaptı.

Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mevcut belediye hizmetleri ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Mahalle Buluşmaları programlarının vatandaşların taleplerini doğrudan alabilmek ve hizmetleri yerinde değerlendirebilmek adına önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Gümüş, Mahalle Buluşmalarına devam edileceğini belirtti.

Alaattin Mahallesinde gerçekleştirilen ikinci mahalle buluşması toplantısı halkın yerel yönetimle temas kurarak taleplerini iletilmesi açısından verimli geçti. Alaattin Mahallesi sakinleri ise, Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün mahalle toplantısında vatandaşların sorunlarını ayağında dinmese ve çözüme kavuşturması, yapılan bilgilendirmeler için teşekkür ettiler.