BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR’A 19 YENİ TRANSFER

BAL’de 7’nci grupta yer alan 5 İzmir, 3 Aydın, 3 Denizli 2 Muğla ve 1 Afyon temsilcisi yer aldığı grupta, Burdur’un temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor, Teknik direktörlüğe Onur Er, yardımcı antrenörlüğe Burak Emre Kayan, kaleci antrenörlüğüne Ömer Çağlayan’ı getirdikten sonra 19 futbolcu transfer edildi.

 

Yarın sahasında Denizli Spor ile Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda karşılaşacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik direktörü Onur Er, iyi bir kadro kurduklarını shaya kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi. Onur Er “takımımıza 19 tane yeni sporcu transfer ederek iyi bir kadro kurduk. İki haftadır çalışıyoruz. Kupa maçını bu kadar erken beklemiyorduk, tam hazırlanamamakta sahaya her maça olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Kupa maçı bizim için iyi bir hazırlık maçı olacak” diyen Er, geçen yıl kadroda olan ve bu yıl altyapıdan kadromuza kattığımız 7-8 sporcumuz ile birlikte çeşitli kulüplerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli19 tane yeni sporcuyu transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Bucak ve Burdur’u BAL’de en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Onur Er, yarın yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda ve tüm maçlarda seyircimizin desteğine ihtiyacı olduklarını belirtti

Bucak Belediye Oğuzhanspor takım kaptanı Soner Ergencay ise hazırlık maçı mahiyetinde Ziraat Türkiye Kupasını oynayacaklarını belirterek şöyle dedi. “Sezonu yarın Türkiye Kupası ile açıyoruz. Takım iki haftadır çalışmalarını sürdürüyor. İlk maçımız Denizli Spor ile bu maçımızı kazanıp lige odaklanacağız” dedi.

Bucak Belediye Oğuzhanspor yarın yapılacak olan Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu öncesi son antrem anını tamamladıktan sonra stadyumda kurban kesti.