AK PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI TAŞKIN’IN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.09.2024 - 11:29, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:18
 

AK PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI TAŞKIN’IN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

BURDUR’ un Bucak ilesi Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın’ın 23 Eylül’de görevinden ayrılmak isteği talebi Ak Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmedi.
Bucak Ak Parti İlçe Başkanlığından 23 eylül tarihinde görevden ayrılmak istediğini İl Başkanlığına bildirmesi soncu, Burdur Ak Parti İl Başkanlığınca Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın’ın istifa ettiği duyurulmuştu. Taşkın’ın istifası Ak Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmedi.    Bunun üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın “ 23.09.2024 tarihinde AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrıldığımı kamuoyunda paylaşmıştım. AK Parti Genel Merkezimize sunmuş olduğum dilekçem kabul edilmemiş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, Bölge ve İl Koordinatörlerimizin istişareleri sonucunda görevime devam etmem tarafıma AK Parti Genel Merkezimiz tarafından bildirilmiştir. Şahsıma destek vererek beni bu göreve layık gören Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Genel Merkezimize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu görevin kutsal bir emanet olduğu ve üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım. Her şart altında Bucaklı Hemşerilerimin hizmetinde olacağımın altını bir kez daha çiziyorum. Değerli AK Ailem; Durmak yok, yola devam” dedi.
BURDUR’ un Bucak ilesi Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın’ın 23 Eylül’de görevinden ayrılmak isteği talebi Ak Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmedi.

Bucak Ak Parti İlçe Başkanlığından 23 eylül tarihinde görevden ayrılmak istediğini İl Başkanlığına bildirmesi soncu, Burdur Ak Parti İl Başkanlığınca Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın’ın istifa ettiği duyurulmuştu. Taşkın’ın istifası Ak Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmedi.   

Bunun üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın “ 23.09.2024 tarihinde AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrıldığımı kamuoyunda paylaşmıştım.

AK Parti Genel Merkezimize sunmuş olduğum dilekçem kabul edilmemiş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, Bölge ve İl Koordinatörlerimizin istişareleri sonucunda görevime devam etmem tarafıma AK Parti Genel Merkezimiz tarafından bildirilmiştir.

Şahsıma destek vererek beni bu göreve layık gören Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Genel Merkezimize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu görevin kutsal bir emanet olduğu ve üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım.

Her şart altında Bucaklı Hemşerilerimin hizmetinde olacağımın altını bir kez daha çiziyorum. Değerli AK Ailem; Durmak yok, yola devam” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.