Bucak Haberleri Burdur Haberleri AKCA GAZETE BUCAK
SES Antalya "23 Mayıs'ta Grevd
SES Antalya "23 Mayıs'ta Grevdeyiz" Dedi
KAYMAKAMLIK PARKINA HAYIR ÇARŞ
KAYMAKAMLIK PARKINA HAYIR ÇARŞISI VE KERMESİ AÇILDI
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI 4. GE
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI 4. GENÇLİK ŞÖLENİ 26 MAYIS’TA
Red Bull Motokroscuları İzleye
Red Bull Motokroscuları İzleyenleri Büyüledi
Antalya TEMAD'da Nöbet Değişim
Antalya TEMAD'da Nöbet Değişimi
KOBİ’lere TÜBİTAK destekleri anlatıldı

KOBİ’lere TÜBİTAK destekleri anlatıldı

  Bu haber 30 Eylul 2011, Cuma 11:57:36 eklenmiştir. 184 kez okunmuştur.
KOBİ’lere TÜBİTAK destekleri anlatıldı KOBİ’lere TÜBİTAK destekleri anlatıldı TÜBİTAK’ın (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) KOBİ’lere yönelik teknoloji transferi ile Ar-Ge destekleri, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Göller Bölgesi Teknokenti’nin evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda anlatıldı.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜBİTAK destekleriyle ilgili bilgilendirmenin yapıldığı Süleyman Demirel Kongre Merkezi’ndeki toplantıya, KOSGEB Isparta Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım ile KOSGEB uzmanları, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzmanları, öğretim üyeleri ile Genç İşadamları Derneği ve Girişimci Sanayici İşadamları temsilcileri, girişimciler ve sanayiciler katıldı. Göller Bölgesi Teknokenti Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr. İrfan Ateşoğlu’nun açılış konuşmasının ardından TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) uzmanları Pınar Aker ve Emel Önder Fırat bilgilendirme yaptı.
TEYDEB uzmanları, üniversite/kamu araştırma kurumlarındaki bilgi birikiminin, KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda, ürüne ya da sürece dönüştürülerek KOBİ’lere aktarılması yoluyla ticarileştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan KOBİ Yararına Teknoloji Transferi Destek Programı hakkında bilgi verdi. Projelere sağlanacak destek miktarı projenin niteliğine göre belirleneceği ve proje bütçesinin %75’i TÜBİTAK, geriye kalan %25’i ise KOBİ tarafından karşılanacağı, proje bütçesi için üst sınırın 300.000 TL ve destek süresi proje bazında en fazla 18 ay olduğu belirtildi.
Ara sonrasında TEYDEB uzmanları, KOBİ’leri araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik odaklı proje yapmaya teşvik etmek amacıyla yürütülen KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı’nı anlattı. KOBİ’ler tarafından yürütülen 400.000 YTL bütçe ve 18 ay süre ile sınırlı ilk iki projenin TÜBİTAK tarafından destekleneceği kaydedildi.
Her iki destek programı için başvuru süreci, destek süreci ve değerlendirme kriterleriyle ilgili bilgiler de verildi. TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme, TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme ve TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme programları ile ilgili bilgilerin de verildiği toplantı, soru cevap bölümüyle tamamlandı.
Teknolojinin toplumsal faydaya dönüşme sürecini hızlandırmak amacıyla, ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik faaliyetlerini desteklemek amacıyla kurulan, araştırma-teknoloji geliştirme yeteneğinin, yenilikçilik kültürünün ve rekabet gücününün arttırılmasını hedefleyen TÜBİTAK-TEYDEB Bünyesinde Özel Sektöre Yönelik Araştırma-Geliştirme Destek Programları’na http://www.tubitak.gov.tr/home.do?sid=478&pid=478 adresinden ulaşılabiliyor.


ETİKETLER : baka haberleri, tübitak,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
Döviz

Toplam Sayfa Gösterimi

Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
M AKİF FİDAN DİKİMİ
makif fidan
yangın hava ambulansı
Bucakta kahveler kavşağından kaza
Bucakta kaza mobese kamerasına takıldı
onaç barajı buz tuttu
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
BUCAK'IN ANTALYA'YA BAĞLANMASINI İSTERMİSİNİZ?
BAĞLANSIN
BAĞLANMASIN
Diger anketlerimiz için tıklayın...
 
yeni yıl mesajı, süleyman, fatih erbakan, mısır, bölünmüş yol, HÜRRİYET YGS SORU BANKASI SETİ 2.KAMPANYA, Hilton, nar festivali, derece, engelliler sergisi, burdurda fermalı köpek yarışması, günü, kızılkaya kasabası, karaman haberleri, kavurma, burdur adliye binası, yaka köyü, hava kirliliği, burdurda şehit, 2010 yılı enflasyon, abdullah özel basın bayramı, bahçeli, burtrak, burdur, Bucak ve Akçaabat ilçeleri kardeş belediye oldu, ygs ilk 10 bine gjren öğrenciler, tayip, validen başarı belgesi, iş adamından öğretmenlere yemek, bucak avrupa birliği projesi,
 
© Copyright Gazi SOFT Haber Yazılimı V1.0.5
Her hakki saklıdır.
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player